Lees meer

Huidcoach

Huidverbetering 

Wist je dat - buiten wat erfelijk bepaald is - 90 % van de huidveroudering veroorzaakt wordt door de zon? Verhoorning, pigmentatie, deshydratatie en volumeverlies zijn een paar van de gevolgen.

Een goede bescherming van onze huid is dus van het allergrootste belang. Niet alleen om vorming van rimpeltjes te voorkomen, maar ook om het risico op huidkanker zoveel mogelijk te beperken. Trouwens, een rimpeltje meer of minder… het stoort niet écht, als je huid maar mooi is en er gezond uit ziet.

Als onze huid veroudert, vermindert de aanmaak van collageen en stapelen de dode huidcellen zich op. Met een dikkere hoornlaag en slechte doorlaatbaarheid tot gevolg.

Samen kunnen we echter aan een mooie huid werken. Het gewenste resultaat is voor iedereen anders. Wil je vooral een ‘frissere’ huid, dat kan! Maar ook behandeling van pigmentatie, rimpels en acne behoren tot de mogelijkheden. Die zijn zeer divers: 

- Verbetering van de structuur & rimpels minder diep maken
- Versterken van de huid 
- Aanpakken van pigmentvlekken
- Verkleinen van open poriën
- Ophelderen van een doffe teint 
- Verminderen van acne 

 

Hoe doen we dat?

De huid wordt eerst voorbereid door het gebruik van de juiste producten, dat doen we om je huid te laten wennen aan ‘actieve’ ingrediënten. Na een paar dagen zal je al een duidelijk verschil merken, je huid wordt zachter en ziet er zuiverder uit.
Het verschil tussen de producten uit de winkel en die van ons zit in de concentratie van de actieve ingrediënten, maar ook in het feit dat er parabenen noch parfum inzitten. Zo zijn we er zeker van dat je huid niet allergisch reageert.

We stellen een behandelplan op in functie van de gewenste resultaten. Meestal is dit 1 behandeling per maand, met een maximum van 4 behandelingen.

Elke behandeling focust op een ander aspect van je huid. 
 


Peeling 

Een peeling is een dermatologische behandeling en heeft helemaal niets te maken met de ‘peelings’ die je vrij in de handel kan kopen. Onze producten mogen enkel door artsen of gecertifieerde huidcoaches worden gebruikt. Ze zijn dus verschillend van de peelings die schoonheidsspecialistes aanbieden. Door die behandeling gaan we ervoor zorgen dat de celvernieuwing gestimuleerd wordt met een mooiere, gezondere en frissere huid tot gevolg.

We laten de zuurtegraad (pH) van de huid dalen door bepaalde stoffen aan te brengen. Op die manier worden de dode cellen verwijderd , wordt de huid doorlaatbaarder en wordt ook de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd.

 

Afspraak maken

Je kan een afspraak bij Krista onze Huidcoach telefonisch maken op 054/502510 maar ook via e-mail naar info@dekliniek.be

 

Tarieven

Wil je Krista leren kennen en een eerste vrijblijvend huidadvies krijgen? Boek dan een gratis kenningsmakingsgesprek! 

De tarieven van de behandelingen variëren tussen €100 en €150.