Lees meer

Permanente Make-up

(Semi) Permanente make-up of (S)PMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt met een soort pen waarin een naaldmodule wordt geplaatst. Je kan het dus vergelijken met een cosmetische tatoeage.

Permanente make-up wordt gebruikt om bijvoorbeeld wenkbrauwen te verfraaien. Alles wat normaal met een potloodje wordt toegevoegd, kan voor een periode van 2 tot 5 jaar in de huid worden aangebracht, denk bijvoorbeeld aan eyeliners en lippen, het nabootsen van sproetjes en schoonheidsvlekjes, maar ook littekens en de gevolgen van Vitiligo kunnen in huidtinten worden gecamoufleerd.

Na een borstreconstructie is met deze techniek ook een tepelhof na te bootsen.

Hoe gaan we te werk?

Voor we aan de behandeling beginnen, kan u eventueel langskomen voor een intake-gesprek. Dit gesprek kost 28€.

Een vragenlijst wordt u toegestuurd, gelieve deze ingevuld mee te brengen op de dag van de behandeling. 

Op de dag van de behandeling worden de te behandelen zones eerst voorgetekend. Na uw akkoord, gaan we van start. 

We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en pigmenten.

 

 

OGEN

Voor het aanbrengen van de eyeliner (boven of onder) dient u ongeveer 2u te voorzien. 

Vooral het voortekenen en het samen met u zoeken naar de perfecte vorm en breedte nemen veel tijd in beslag. 

Prijs: - 200€ wimperintensivering
         - 250€ tot 2mm breed
         - 300€ breder dan 2mm
         - 225€ onderkant 
         - 350€ boven- en onderkant 

Deze prijs is inclusief het intake geprek en 1 eventuele nabehandeling of bijkleuring (binnen de 3 maanden)

Ook correcties van oude eyeliner tattoos zijn perfect mogelijk. 

LIPPEN 

Voor het inkleuren van de lippen dient u ongeveer 2u te voorzien. 

Vooral het voortekenen en het samen met u zoeken naar de perfecte vorm nemen veel tijd in beslag. 

Prijs: - 400€ voor schaduw effect 
         - 500€ voor full colour lips 

Deze prijs is inclusief het intake geprek en 1 eventuele nabehandeling of bijkleuring (binnen de 3 maanden)

 

(Foto: Full colour lips) 

 

WENKBRAUWEN

Voor het inkleuren van de wenkbrauwen dient u ongeveer 2u te voorzien. Vooral het voortekenen en het samen met u zoeken naar de perfecte vorm en breedte nemen veel tijd in beslag.

Prijs: 350€ (poeder wenkbrauw of microblading) 

Deze prijs is inclusief het intake geprek en 1 eventuele nabehandeling of bijkleuring (binnen de 3 maanden).

 

TEPELS


Voor het inkleuren van de tepels en het tepelhof dient u ongeveer 2u te voorzien voor 1 kant, of 3u voor beide kanten. Om kleurverschillen te voorkomen, raden we u steeds aan om beide kanten te laten behandelen.  

Vooral het voortekenen en het samen met u zoeken naar de perfecte vorm en grootte nemen veel tijd in beslag.

Prijs: - 300€ voor 1 kant
         - 550€ voor 2 kanten. 

Deze prijs is inclusief het intake gesprek en 1 eventuele nabehandeling of bijkleuring (binnen de 3 maanden). Er is hiervoor helaas geen tussenkomst van de mutualiteit of de hospitalisatieverzekering mogelijk. 

LITTEKENCAMOUFLAGE 

 

Een litteken kan perfect worden bijgekleurd in de toon van de omliggende huid zodat het minder zichtbaar wordt. 
Dit kan op alle lichaamsdelen gebeuren (gelaat, lichaam, lippen,...). De prijzen en de duur van de behandeling variëren naargelang de grootte van het litteken.  

Ook hier is een bijwerking na 6-8 weken meestal nodig. 

Vaak gestelde vragen

- Doet het pijn?
Neen! Permanente make-up is niet helemaal gevoelloos, maar wordt meestal  niet als echt pijnlijk ervaren. Dankzij de nieuwste apparatuur waar we mee werken  en verdoving met crèmes of vloeistof, kunnen de onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden.

- Moet ik zelf de kleur kiezen en bepalen?
Neen! We doen dit samen. We hebben de keuze uit meer dan 60 kleuren voor alle verschillende huidtypes. Omdat onze specialiste genoten heeft van een speciale opleiding kleurenleer, kan zij u deskundig adviseren welke kleur het beste bij u zal passen.

- Hoe lang blijft permanente make-up zitten?
Over het algemeen hangt dit af van de plek waar de permanente make-up is aangebracht. De intensiteit van uw permanente make-up gaat in de loop der tijd wel vervagen. Dit verschilt echter van persoon tot persoon. Dit heeft ondermeer te maken met de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en de invloed van UV-licht en nog veel meer. Uw specialiste kan u hierover uitleg geven.

- Kan / mag ik erna nog gewone make-up aanbrengen?
Jazeker! Permanente make-up is niet bedoeld als avond make-up, het dient voornamelijk om de natuurlijke gezichtsvormen te accentueren. U kunt dus altijd nog extra make-up aanbrengen voor een avondje uit.

-Voor wie is permanente make-up geschikt?
Voor bijna iedereen. Voor vrouwen en mannen!
Voor vrouwen die er altijd verzorgd uit willen zien, voor degenen die een correctie nodig hebben, voor mensen met een allergie bij gewone make-up, voor sportieve mensen, kortom, permanente make-up wordt geaccepteerd door elke bevolkingsgroep. Hieronder kunnen ook de medische toepassingen met permanente make-up gerekend worden!

- Is het eindresultaat onmiddellijk zichtbaar na de behandeling?
Neen. Onmiddellijk na de behandeling zal het behandelde gebied lichtjes rood en gezwollen zijn. Hierdoor kan het LIJKEN dat de eyeliner of wenkbrauwen ietsjes  breder zijn dan gewenst. Zodra de zwelling afneemt zal de werkelijke vorm te zien zijn.  De eerste week zal de kleur opmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de natuurlijke celvernieuwing zullen na een periode van 1 week lichte korstjes ontstaan en zal het wat beginnen te schilferen, waardoor de kleur met 40-60% zal afnemen. Het uiteindelijke resultaat wordt na ongeveer 3 tot 6  weken echt zichtbaar. Dit is tevens ook het moment waarin de nabehandeling dient plaats te vinden.

- Waarom is het zo duur? Voor dat bedrag koop ik heel wat make-up!
Dat klopt.. Maar staat er dan ook elke ochtend een visagist klaar die, voordat u zelf in de spiegel kijkt, uw wenkbrauwen stileert, uw eyeliner haarscherp aanbrengt of uw lippen corrigeert? Gaat deze visagist ook mee op vakantie om u snel bij te werken als u uit de zee of het zwembad stapt? U begrijpt het al, het gaat niet alleen om het lijntje of contour, het gaat om het totale gemak dat u jaren lang elke dag opnieuw zal ervaren. Ook werken wij met de beste en veiligste producten op de markt!

Afspraak maken

De behandelingen zijn zowel mogelijk in onze praktijk te Ninove als in onze praktijk te Melle en vinden steeds op maandag plaats. 

Je kan telefonisch een afspraak maken op 054/502510 of ook via e-mail naar info@dekliniek.be.