Lees meer

Minilift of lifting

Veroudering is vaak het eerst zichtbaar in het gelaat. Maar je gelaat is ook je" visitekaartje". Soms komt de leeftijd op je gelaat niet overeen met hoe je je voelt, en dat niet in balans zijn stoort je, of je wil jezelf gewoon een opfrissing geven.

Bij veroudering neemt je onderhuids vet af in volume en je huid wordt slapper. Dit resulteert in afhangende wangen en de contour van je gelaat en je kaaklijn zakken uit. Er is een overschot aan huid aanwezig, waarbij -in de meeste gevallen- enkel een chirurgische correctie een doeltreffende oplossing kan bieden. Een minilift is een geavanceerde techniek voor natuurlijke gezichtsverjonging.

Bij een minilift van het gelaat wordt alle huidoverschot van je gelaat bij je oor weggenomen en worden zowel de oppervlakkige als de diepere structuren (zoals spieren) gelift. Er bestaan verschillende manieren om dit te doen (minilift, SMAS- lift, MACS-lift, S-lift, volledige facelift, halslift,combinaties met lipofilling ...). Bij jouw vraag naar minilift of facelift wordt door Dr Van De Sijpe vooraf ‘a la carte’ bepaald welke de meest geschikte techniek is voor jou persoonlijk. Ieder gelaat is anders en in een verschillend stadium van veroudering. Ze bestudeert gedetailleerd welke de specifieke technieken zijn die voor jou een oplossing kunnen bieden. Vaak gebeurt een minilift of facelift ook in combinatie met andere correcties zoals een ooglidcorrectie of lipofilling. 

Deze ingreep wordt meestal onder lokale verdoving met een lichte roes uitgevoerd , maar kan ook onder algemene verdoving worden uitgevoerd. 

Bekijk voor- & na foto's

Meer weten of een afspraak maken? Contacteer ons!