Lees meer

PRP- Behandeling

EEn PRP-behandeling is de meest natuurlijke manier om huidveroudering egen te gaan. 

PRP wordt ook wel de 'Vampire lift' genoemd. Het is een doeltreffende methode om fijne lijntjes te behandelen en om de algehele structuur van de huid te verbeteren. Ook voor mensen met donkere kringen onder de ogen kan PRP een oplossing bieden. 

De arts neemt een kleine hoeveelheid bloed en centrifugeert het zodat enkel het bloedplaatjesrijke plasma overblijft. Dit plasma bevat essentiële groeifactoren. Met een speciale micronaald injecteert de arts deze vloeistof ondiep en gelijkmatig in het hele gelaat. De huid gaat er weer fris en gehydrateerd uitzien, maar uiteraard zal deze behandeling niet hetzelfde resultaat hebben als een facelift. Naast het gezicht kunnen ook het decolleté, de handen of de hals behandeld worden met deze techniek. 

Omdat PRP een lichaamseigen natuurlijke plasma vloeistof is, zijn er geen allergische reacties of bijwerkingen mogelijk. De PRP-methode levert vele malen meer bloedplaatjes op dan een serum en is daarom heel efficiënt.  De behandeling bevordert de doorbloeding van de huid en maakt ze zo weer gezond en sterk. 

Deze behandeling wordt enkel uitegvoerd door Dr. Anna De Clerck