Lees meer

Spierontspanners

Spierontspanners worden in de esthetische geneeskunde gebruikt voor het corrigeren van storende expressie- en mimiekrimpels. Deze ontstaan door frequente gezichtsuitdrukkingen en merken we vaak op tussen de wenkbrauwen (fronsrimpels), op het voorhoofd (voorhoofdsrimpels) en naast de ogen (kraaienpootjes of lachrimpels). Ook sommige lijnen in de hals, plooien onder en putjes in de kin, afhangende mondhoeken, verticale rimpels rond de mond, neusrimpels en een neerhangende neustip kunnen snel, veilig en uiterst efficiënt behandeld worden met een spierontspanner.

Via heel fijne injecties worden spiertjes tijdelijk zwakker gemaakt waardoor expressie- en mimiekrimpels sterk verminderen en de huid terug mooi glad wordt. Uw gelaat ziet er bijgevolg ontspannen uit. Spierontspanners werken enkel plaatselijk in en rond de geïnjecteerde zone. Het effect is tijdelijk en duurt ongeveer 3 tot 6 maanden.

Spierontspanners blijken tevens een goede remedie tegen overmatig transpireren (hyperhydrosis) en kan worden toegepast op oksels, handen en voeten.

Bovendien kan dit een efficiënte behandeling zijn tegen bepaalde vormen van migraine , meer bepaald die veroorzaakt door onbewuste spierspanningen in voorhoofd-of nekspieren

Meer weten of een afspraak maken? Contacteer ons!