Lees meer

Haarverlies - Haartransplantatie

Haarvelies kan frustrerend zijn en nefast voor je zelfvertrouwen. Het is een vaak voorkomend probleem bij mannen en vrouwen. Dr. Anna De Clerck is gespecialiseerd in het behandelen van haarproblemen. Van dunner wordend haar tot haartransplantatie, ze biedt voor elk probleem de juiste oplossing. 

Tijdens een consultatie wordt samen met u besproken hoe het probleem het best kan worden aangepakt. 

In een beginnend stadium kan dit vaak door hulp van voedingssupplementen of de juiste producten. Bij beginnende kaalheid kan eventueel een PRP-behandeling of haarfillers soelaas bieden. In een later stadium kan ook een haartransplantatie worden overwogen.

PRP

PRP staat voor Platelet Rich Plasma. 
Een PRP haarbehandeling is een innovatieve, veilige en effectieve methode om zonder operatie toch uw haargroei te stimuleren en haaruitval af te remmen.

De arts neemt een kleine hoeveelheid bloed en centrifugeert het zodat enkel het bloedplaatjesrijke plasma overblijft. Dit plasma bevat essentiële groeifactoren. Met een speciale micronaald injecteert de arts deze vloeistof in de te behandelen zones.

Omdat PRP een lichaamseigen natuurlijke plasma vloeistof is, zijn er geen allergische reacties of bijwerkingen mogelijk. De PRP-methode levert vele malen meer bloedplaatjes op dan een serum en is daarom heel efficiënt.  De behandeling bevordert de doorbloeding van de haarzakjes en maakt ze zo weer gezond en sterk. Het verbetert de kwailteit van dun of beschadigd haar, vermindert ontstekingen en werkt efficiënt tegen haaruitval. 

DR. CYJ Hair Filler

Dr.CYJ Hair Filler is een nieuw medische effectieve behandeling die de erfelijke haaruitval tegengaat.

Door de werking van peptidentechnologie en hyaluronzuur wordt de haaruitval afgeremd of gestopt, de haargroei wordt gestimuleerd, de haardikte, haardichtheid en kwaliteit van de haren worden zichtbaar verbeterd.

De arts injecteert de hair filler via de hoofdhuid in de haarfollikels, hierdoor werken de peptiden meteen in de kern van uw haarproblemen.

Deze peptiden bieden voeding aan de hoofhuid en haarwortels, remmen de celdood in haarcellen die veroorzaakt worden door oxidatieve stress en stimuleren de haargroei door de stamcellen in haarfollikels te activeren en nieuwe haarzakjes aan te maken.

 

Kort samengevat, Dr. CYJ Hair filler heeft een 4-voudige werking:
- Haargroeistimulatie
- Remming van haaruitval
- Antioxidant
- Verbeterde doorbloeding

Voor een goed resultaat raden wij 1 sessie om de 2 à 3 weken aan. (3 à 4 sessies te voorzien) 


Vanaf de eerste sessie wordt het haaruitvalproces reeds geremd. De volgende sessies stimuleren de bloedsomloop en revitaliseren de haarzakjes, hierdoor wordt het haargroeiproces versneld waardoor er dikkere en stevigere haren kunnen terug groeien.

Deze behandeling wordt enkel uitgevoerd door Dr. Anna De Clerck

Haartransplantatie

Een FUE of Follicular Unit Extraction is een weinig invasieve ingreep waarbij haarfollikels getransplanteerd worden van een zogenaamde donorzone naar de plek waar je haar verloren hebt. Met een huidpriem - op maat van jouw huid/haar - halen we één follikel of 1 tot 4 haren per keer uit. De haarzakjes worden dan voorzichtig behandeld, afgekoeld en tijdelijk bewaard tot het tijd is om ze te transplanteren. Met zeer kleine incisies plaatsen we de individuele follikels op hun plek.

De plaatsen waar de haarzakjes verwijderd werden genezen snel, op enkele dagen tijd. De nieuwe getransplanteerde haarzakjes zullen uitvallen gedurende de eerste twee maanden omwille van het zogenaamde 'trauma'. Deze groeien weer terug na een vier- à vijftal maanden. De getransplanteerde haren ontwikkelen verder gedurende 12 tot 14 maanden. Nadien zie je geen verschil meer met het haar dat er al stond. Het volgt dan weer dezelfde groeicyclus.