Lees meer

Onze Filosofie

Dr. Karlien Van De Sijpe richtte de privé dagkliniek D&E Kliniek op in 2006, na haar uitgebreide medische studies (1990-2004).

D&E staat voor Dokters en Esthetiek.

Toen al was er bij haar het besef dat schoonheid voortvloeit uit je goed voelen in je vel, het is een balans en een wisselwerking tussen binnen-en buitenkant. Het ene beïnvloedt het andere. Een stralende persoonlijkheid zowel vanbinnen als vanbuiten, is dat niet wat iedereen voor zichzelf zou wensen?

Dàt kunnen geven aan haar patiënten werd haar missie en haar passie.

Vandaar ook de drijfveer om niet enkel van uit haar eigen vakgebied van de plastische chirurgie te werken, maar er doorheen de jaren ook andere specialisten bij te betrekken op vlak van beweging, huidverzorging, enz.

Samen vormen we vandaag het D&E Kliniek team en zetten wij ons 100% in om de beste versie van iedere persoon naar boven te halen.

Je goed voelen in je vel en dat uitstralen, dat is mooi zijn!

Of dat nu betekent een boze fronsrimpel doen verdwijnen, een frissere look krijgen, een betere conditie opbouwen, iets corrigeren waar je je al jaren aan stoort of simpelweg  gracieus verouderen...bij ons kan je hiervoor terecht!

De drempel leggen we laag : we nemen eerst de tijd om naar ieders persoonlijk verhaal en wens te luisteren. Dan volgt een professionele analyse en daarna een volledig vrijblijvend behandelingsadvies op maat met transparante prijs. Dit kan soms al vanaf een zeer beperkt budget.

We houden het graag ook zo "echt" en natuurlijk mogelijk. Het is zeker niet de bedoeling je totaal te veranderen, maar wel de beste versie van jezelf naar boven te brengen zonder te overdrijven of de natuurlijke balans te verstoren.

Een duidelijk pluspunt is dat we alle mogelijke technieken in huis hebben en op die manier en met onze ervaring de meest geschikte oplossing kunnen uitkiezen om voor jou persoonlijk het mooiste resultaat te bekomen.