Lees meer

 

AFSPRAAK MAKEN

De specialisten in onze praktijk werken enkel op afspraak.
Een afspraak kan je telefonisch maken op 054/502510 of via e-mail naar info@dekliniek.be.

We zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 9u en 12u en tussen 13u en 17u. Op woensdag- en vrijdagnamiddag zijn we telefonisch niet bereikbaar. Tijdens het weekend of op feestdagen zijn we gesloten.
Als je je naam en telefoonnummer achterlaat op het antwoordapparaat, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug. 


ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Je kan ook online een afspraak maken bij Dr. Van De SijpeProf. Dr. BlondeelDr. De Clerck en Dr. Nicolas Dhooghe


BETALING

Je kan contant of met bankcontact betalen. Kredietkaarten en buitenlandse kaarten aanvaarden we niet. Voor ingrepen kan de kostprijs in overleg met de specialisten ook (op voorhand) worden overgeschreven.


ANNULATIES

We proberen onze patiënten steeds zo goed en zo spoedig mogelijk te helpen. Vermits de wachttijd tot de eerste vrije afspraken soms kan oplopen, appreciëren we het indien je tijdig annuleert.
Gelieve ten laatste 24u op voorhand je afspraak te annuleren. Annulaties de dag zelf worden enkel aanvaard in uitzonderlijke omstandigheden. Bij misbruik zal de consultatie worden aangerekend, zo ook bij het nalaten van verwittigen bij afwezigheid. Voor het annuleren van ingrepen gelden andere regels. 


TARIEVEN

Tijdens een eerste informatieve consultatie wordt er samen met je besproken wat je wil aanpakken. In een open en eerlijk gesprek worden realistische verwachtingen gesteld. Afhankelijk van de gekozen begeleiding of behandeling kunnen we meteen starten met de uitvoering ervan of stellen we een behandelschema op. We starten nooit met een behandeling of ingreep zonder een voorgaand consult.

Een consult bij een van onze artsen kost maximaal €100. Bij sommige van onze specialisten is een eerste consult gratis, bij anderen betalend. Soms betaalt de mutualiteit een deel terug. Bij puur esthetische behandelingen of ingrepen is er echter geen tussenkomst van het ziekenfonds.
Gelieve voor de correcte informatie betreffende onze tarieven, te kijken naar de specialisatie. Per discipline kan u daar het juiste consultatietarief vinden.  

De Orde der Artsen verbiedt ons helaas behandelingsprijzen te publiceren op onze website.

Gelieve telefonisch of per mail contact met ons op te nemen voor onze standaardtarieven. Je dient er echter rekening mee te houden dat deze tarieven enkel een indicatie zijn van de uiteindelijke prijs. Wens je een aangepaste offerte, dan kan je deze tijdens een consultatie bekomen.

Alle tarieven voor esthetische ingrepen zijn sinds juni 2016 onderhevig aan 21% BTW. Deze zit reeds inbegrepen in onze standaardprijzen.