Lees meer

Plastische chirurgie

Op zoek naar een behandeling die niet voorkomt in onderstaande lijst?
Contacteer ons voor meer informatie!

Werkwijze

Analyse en adviserende consultatie

Dr. Van De Sijpe zal tijdens je eerste consultatie luisteren naar wat je zorgen of wensen zijn. Dan maakt ze vanuit haar kennis en ervaring een grondige analyse, rekening houdend met je medische voorgeschiedenis en met oog voor balans van het geheel. Ze zal je gedetailleerde informatie verstrekken over de geschikte behandeling of ingreep. Tevens wordt een klinisch onderzoek uitgevoerd om te bepalen wat medisch-technisch voor jou mogelijk en aangewezen is. Je wordt ook uitgebreid geïnformeerd over de kostprijs, het type verdoving, mogelijke verwikkelingen, het herstelproces en het te verwachten resultaat. Tijdens dit persoonlijk gesprek wordt tegemoet gekomen aan al jouw vragen en noden. Zo kan je volledig vrijblijvend en correct geïnformeerd een weloverwogen beslissing nemen. 

Planning eventuele behandeling of ingreep

Als je voor een bepaalde esthetische ingreep of behandeling hebt gekozen , kan in overleg een datum gereserveerd worden van zodra het voorschot ons heeft bereikt. Eens jouw ingreep gepland, ontvang je van ons een infomap met gedetailleerde uitleg over het verloop van je ingreep, het type verdoving, het te verwachten resultaat, aanbevolen pré- en postoperatieve richtlijnen, nazorg van de wonde en het herstelproces.

Tarieven

Een informatieve consultatie van 30 minuten kost tussen de 50€ en 100€. Er is bij het meerendeel van onze artsen een gedeeltelijke terugbetaling via de mutualiteit voorzien. 

Indien je na deze consultatie een behandeling of ingreep overweegt, maken we graag een vrijblijvend en exact prijsbestek. Deze offerte wordt berekend volgens vaste tarieven naargelang duur van de ingreep, soort verdoving en het gebruikte materiaal.

In België legt de Orde der Arsten een verbod op op het publiceren van prijzen op websites. Wens je toch een idee te krijgen van de prijs van een behandeling, dan kunnen we je telefonisch of per e-mail een richtprijs geven voor de ingreep of behandeling die je overweegt.

Afspraak maken

Dr. Van De Sijpe werkt steeds op afspraak. Een raadpleging te Ninove kan op maandagnamiddag, dinsdag tot 19u en donderdagvoormiddag. Te Melle zijn enkel afspraken op vrijdagvoormiddag mogelijk bij haar. Gelieve voor de beschikbaarheid van onze andere artsen, hun online agenda te consulteren.  

Indien je je afspraak niet kan nakomen, vragen wij deze minstens 24 uur op voorhand te willen annuleren. Zo je ons telefonisch niet kan bereiken, kan je de annulering ook via e-mail doorgeven. Patiënten met een dringend probleem zullen je dankbaar zijn!

Bij herhaaldelijke "no show" zonder verwittiging zien wij ons helaas genoodzaakt een annuleringsfactuur te sturen.