Lees meer

Borstvergroting dmv lipofilling

Lipofilling is een prachtige techniek waarbij vet van buik en/of dijen wordt weggezogen met een liposuctie en ter hoogte van je borsten terug wordt ingespoten. Het vet wordt niet in het klierweefsel van de borsten zelf ingespoten maar er op,dus onder de huid van de borsten en er achter , dus tussen de borstspier en het borstklierweefsel.

Op die manier bekomen we een veilige vergroting van je borsten met je eigen vet!

Het grote voordeel van de lipofillingtechniek is dat gebruik wordt gemaakt van lichaamseigen vetweefsel. Uw lichaam "herkent" als het ware zijn eigen cellen. Eens de overgebrachte vetcellen zich "gesettled" hebben, is het resultaat definitief en levenslang. Het evolueert dan ook mee met je eigen lichaam. Dit in tegenstelling tot lichaamsvreemde materialen zoals bv. implantaten , die meestal niet levenslang goed blijven.
In het algemeen kan via lipofilling een vergroting van 1 cupmaat worden bereikt. 

Lipofilling is ook zeer geschikt om een verschil in volume tussen 2 borsten weg te werken door slechts één borst te injecteren met vet. Het is ideaal voor de vrouw die na één of meerdere zwangerschappen wat “lege” borsten heeft en terug wil naar het volume van ervoor.

Deze operatie wordt steeds onder algemene verdoving uitgevoerd.

Bekijk voor- & na foto's

Meer weten of een afspraak maken? Contacteer ons!